* Glass Lq : Liquor Glass Hi : Hiball Glass Co : Collins Glass O.F : Old Fashioned Glass Sh : Sherry Glass Ct : Cocktail Glass Pl : Pilsner Glass S.C : Saucer Champagne Glass So : Sour Glass I.C : Irish Coffee Glass W.W : White Wine Glass
* Mixing Style Bd : Build St : Stir Sh : Shake Ft : Float
* Hard Liquor Gn : (Dry) Gin Rm(Br, Dk) : Rum(Bacardi, Dark) S.W : Scotch Whisky A.W : American(Burbon) Whisky I.W : Irish Whisky Tq : Tequila Vo : Vodka Bd(Ap) : Brandy(Apple)
* Liquor Cf : Coffee(Kahlua) D.V : Dry Vermouth S.V : Sweet Vermouth Bt : Angostura Bitters A.B : Apricot Brandy C.B : Cherry Brandy Cp : Campari S.G : Sloe Gin M(G, W) : Creme de Menthe(Green, White) C(B, W) : Creme de Cacao(Brown, White) Me : Melon Liquor(Midori) Co : Coconut Liquor(Malibu) Ba : Banana Liquor J.M : Jagermeister Dr : Drambuie T.S : Triple Sec Ga : Galliano W.W : White Wine C.C : Creme de Cassis Bl : Baileys G.M : Grand Marnier D.O.M : Benedictine D.O.M
* Juice & etc Li : Lime Juice G.S : Grenadine Syrup Or : Orange Juice Le : Lemon Juice Pi : Pineapple Juice S.S : Sweet & Sour Mix I.T : Ice Tea P.S : Powder Sugar Gf : Grapefruit Juice Wo : Woster Sauce Ta : Tabasco Sauce To : Tomato Juice E(Wo, Wi) : Egg(Whole,White) Mk : Milk
|